Нержавіюча ємність виготовлена ​​зі сталі, яка не схильна до утворення корозії. Матеріал стійкий до агресивних зовнішніх впливів, не руйнується при контакті з кислими або лужними середовищами. Ємності, які застосовуються для виготовлення напоїв, необхідні для підтримки таких виробничих процесів, як ферментація, коксування, дозрівання, ароматизація.

Нержавіючі ємності використовуються для тимчасового зберігання напоїв типу пива, сидру, шампанського та ігристих вин, солодкої газованої води, а також для транспортування і розливу готової продукції. Матеріал, зроблений відповідно до стандартів AISI, характеризується інертністю при взаємодії з хімічними речовинами, не виділяє сторонніх з'єднань при контакті з напоями та продуктами харчування.

Ферментери - ємності частіше циліндричної форми, які застосовуються для зброджування різної сировини, в тому числі зернової і фруктової. Підтримка постійної температури всередині резервуара - важлива вимога технологічного процесу, яке досягається за допомогою теплообмінників. Багато компаній харчової промисловості воліють купити ємність з нержавіючої сталі в Україні, що зумовлено відмінними експлуатаційними характеристиками виробу.

Види і характеристики нержавіючих ємностей

Нержавіючі ємності в залежності від призначення оснащуються додатковими пристосуваннями. Наприклад, ферментери для первинного бродіння обладнані запірною арматурою, вбудованим манометром для контролю над тиском всередині резервуара і клапаном тиску. В результаті користувачі можуть регулювати показники тиску в залежності від рецепту напою.

Нержавіючі ємності для вторинного бродіння часто забезпечені теплоізоляційним шаром, системами охолодження, гумовими ущільнювачами для герметичної закупорки. У деяких випадках виробник передбачає можливість підключення до рідинної системі охолодження (охолоджуючим сорочкам).

Ємність нержавіюча відповідає вимогам санітарії і гігієни, тому широко застосовується в харчовій промисловості. На поверхні матеріалу дзеркальної гладкості без шорсткостей відсутні мікротріщини і пори, що перешкоджає осіданню на стінках забруднень і розвитку патогенних мікроорганізмів.

Зазвичай ємність харчова нержавіюча виготовляється методом ротаційної витяжки або штампування. У першому випадку тонкостінні порожнисті вироби з металу виготовляються за допомогою додатка тиску до обертової заготівлі. Штампування - метод пластичного перетворення форми статичної металевої заготовки під високим тиском.

Нержавіюча харчова ємність, зроблена звареним методом, піддається подальшій обробці - шліфовці швів, що також сприяє підвищенню гладкості стінок виробів. Одне з головних переваг тари - простота догляду. На обробленій поверхні не затримуються забруднення. Залишки харчових продуктів легко видаляються під напором води. Переваги нержавіючої ємності:

Перш ніж купити нержавіючі ємності потрібно визначитися з характеристиками, такими як місткість, форма, наявність додаткових пристосувань - крана, кришки з отвором для гідрозатвору, температурного датчика.

Де купити нержавіючі ємності

У компанії ТОВ «Пролітех» можна замовити нові нержавіючі ємності різного літражу. У широкому асортименті представлені ємності ферментацій об'ємом 60-1200 літрів. Організуємо швидку доставку в міста в Україні - Київ і Дніпро, Львів, Маріуполь, Харків, Одеса, Кривий Ріг, Запоріжжя. Інші переваги співпраці з нашою компанією:

У нас можна купити нержавіючі ємності і виробниче обладнання, виготовлене на підприємствах Європи і України. Вироби в каталозі відповідають європейським стандартам. Доступна ціна на якісну продукцію - привід негайно оформити заявку.

Час роботи: з 9:00 до 18:00, Сб.-Нд.: Вихідний
Передзвоніть мені
+38 (098) 192-18-20
+38 (044) 338-56-90
м. Київ, вулиця Євгена Маланюка 55/2

Ємності нержавіючі

Ємності нержавіючі
Показати ще 12 товарів
Добір за параметрами
Всього 35
Бренди

Ціна
Від до