0
0

Екстрактор Сокслета кламп 1,5

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Steel
  • Код товару: 100000910
  • Наявність: В наявності
2 550 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Кількість: один виріб
Матеріал: сталь
Стан: Нове
Доставка

Доставка: Нова Пошта, Укрпошта, Самовивіз із офісу

Оплата

Приймаємо оплату online

Гарантія

На весь товар гарантія виробника

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Огляд товару Екстрактор Сокслета кламп 1,5

Є шанувальники джин корзин, а є екстрактора сокслета! І вони завжди сперечаються – а що ж краще! І кожен нахвалює те, що в нього є! Давайте розбиратися!

       Неспішна робота – творчість для душі!

       Екстрактор - це аксесуар, що використовується в дистиляції для насичення дистиляту ароматом засипу (трав, фруктів, ягід, прянощів) в кошику методом парової інфузії. Гарячі пари 78 ºС проходять через ароматичний шар, "забирають із собою" частину ефірних масел, завдяки чому відбувається насичення дистиляту, і відбір у приймальну ємність. Основна частина ефірів потрапляє у відстійник, бункер (стосується кошиків Kors Elit і Kors Visual Moonchine). Дистилят має приємний, не нав'язливий аромат.

       Масове виробництво чи коли гість уже на порозі!

       Екстрактор Сокслета - це лабораторний та промисловий прилад для вилучення малорозчинних речовин із твердої основи (сушених ягід, трав, горіхів, фруктів, коренів, кісточок, тощо) методом розм'якшення, розчинення та абсорбції із засипу аромату в кошику всередині екстрактора. Це концентрований напій, ароматний, міцний, гіркий. Для розчинника використовують етил міцності не менше ніж 70º. Процес проходить за меншої температури, засип не вариться, а аромат простими словами вимивається з сировини. Отримуємо концентрат, яким ароматизуємо будь-що, хоч магазинну (це слово тут не до речі, але суть хочеться передати). Кому достатньо краплі, а хто забажає 1 до 1. А можна концентрувати помірно і вживати без розведення. Але все індивідуально і залежить від використовуваної сировини. Наприклад концентрату бадьяна вистачить краплі на літр.

       Висновок - 2 різні способи ароматизації, 2 різні смаки при однаковій сировині, 2 абсолютно різні ціни на вироби. Вирішувати вам! Але кожна система по-своєму хороша.

Принцип роботи екстрактора Сокслета
       На кубі закріплено екстрактор. По лівій трубці піднімається етиловий пар. Над екстрактором встановлений охолоджувач. Пара конденсується і стікає через кошик із засипом у нижню склянку екстрактора. Склянка наповнюється рідиною. У склянки є повідомлення із правою трубкою. Вона також наповнюється рідиною. Як тільки рідина доходить до рівня 2-ї правої трубки через перелив 180º, відбувається злив рідини зі склянки в куб. Перша порція ароматного дистиляту потрапила в куб і змішалася з основною рідиною. Процес продовжуємо далі – 2-й 3-й, 4-й перелив. Вихідна рідина стає все більш концентрованою. Таким чином ми отримуємо не ароматний дистилят, а максимальне екстрагування та концентрований екстракт.

       Екстрактор складається із 4-х частин. Одна з них – це діоптр, який Ви можете використовувати окремо.

 Виріб виготовлений із харчової нержавіючої сталі марки AISI 304.

Комплектація:

1. Верх та низ екстрактора

2. Хомут 1,5" - 2шт

3. Силіконова прокладка 1,5" - 2шт

4. Діоптр 1,5"

5. Сталевий стакан для ароматизації 1,5"

6. Шланги силіконові: 10 см - 10х1.5 мм, 20 см - 6х1.5 мм

Теги: Екстрактор сокслета

Характеристики Екстрактор Сокслета кламп 1,5

Характеристики
Специфікації
Матеріал сталь
Стан Нове
Додаткові специфікації
Кількість один виріб

Відгуки (0) Екстрактор Сокслета кламп 1,5

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.