0
0

Фермент для зернових браг 50 мл Hot Rod NSP Master

Закінчується
Фермент для зернових браг 50 мл Hot Rod NSP Master
Відгуки:
(0)
  • Код товару: D2020
  • Наявність: В наявності
135 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Доставка

Доставка: Нова Пошта, Укрпошта, Самовивіз із офісу

Оплата

Приймаємо оплату online

Обмін та повернення

Повернення чи обмін товару протягом 14 днів

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Огляд товару Фермент для зернових браг 50 мл Hot Rod NSP Master

Hot Rod NSP Master – ваш помічник у виробництві зернових браг!

Опис:
Hot Rod NSP Master - це ексклюзивний фермент для виробництва зернових браг вищої якості.
Поєднує в собі концентровану рідину, що містить целюлазу та інші корисні ферменти,
необхідні для гідролізу некрохмальних полісахаридів (НПС) в зерні.

Наш продукт ідеально підходить для зернових культур, таких як пшениця, тритикале, жито, ячмінь та кукурудза.

Мета:
Основною метою Hot Rod NSP Master є зменшення в'язкості сусла та покращення якості ферментації.

Зменшення в'язкості сусла: Hot Rod NSP Master ефективно розкладає некрохмальні полісахариди, такі як целюлоза, геміцелюлоза, бета-глюкани та арабіноксилани що зазвичай призводять до високої в'язкості сусла. Це сприяє економії води та підвищенню виходу спирту.

Покращена ферментація: Застосування Hot Rod NSP Master допомагає спиртовим дріжджам більш ефективно перетворювати цукри в спирт, забезпечуючи кращу якість та вихід.

Дозування:
Рекомендована доза ферменту - 1 мл на 10 кг зерна перед початком процесу ферментації.

Температурний діапазон:
Оптимальна температура для внесення знаходиться в діапазоні від 30°C до 70°C.

Термін зберігання та безпека:
Hot Rod NSP Master зберігається до двох років при температурі від +4°C до +8°C або 12 місяців при температурі до +25°C. 

Обʼєм:
50 мл.

Теги: Ферменти

Відгуки (0) Фермент для зернових браг 50 мл Hot Rod NSP Master

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.