0
0

Дріжджі винні Lalvin V1116, 25 гр.

Відгуки:
(1)
  • Виробник: LALLEMAND
  • Код товару: 897
  • Наявність: В наявності
109 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Доставка

Доставка: Нова Пошта, Укрпошта, Самовивіз із офісу

Оплата

Приймаємо оплату online

Гарантія

На весь товар гарантія виробника

  • Огляд товару
  • Відгуки (1)
  • Питання (0)

Огляд товару Дріжджі винні Lalvin V1116, 25 гр.

Сухі дріжджі Лалвін V1116 для виробництва продуктів бродіння були виведені в 1972 Національним інститутом агрономічних досліджень в Монпельє, Франція. Лалвін V1116 розроблений підкреслювати свіжість продуктів бродіння. Натуральні свіжі фруктові аромати зберігаються довше порівняно з продуктами бродіння, виробленими з використанням інших дріжджів. При низьких температурах бродіння (нижче 16°) та правильному підживленні (продукти GoFerm та Fermaid K) Лалвін V1116 виробляє велику кількість квіткових ефірів (ізоамілацетат, гексилацетат, фенілетилацетат). Ці ефіри привносять свіжі аромати квітів нейтральним продуктам. Серед дріжджів з високим виробництвом ефірів, Лалвін V1116 найбільш стійкий у складних умовах бродіння, таких як низька каламутність, низька температура, мала кількість жирних амінокислот. Лалвін V1116 одержують шляхом розведення чистої культури з подальшим висушуванням у спеціально розробленому устаткуванні. Lalvin V1116 рекомендований для використання при виробництві сидрів, а також квасу, медовухи, білих, рожевих та стандартних червоних сортів вин.

Мікробіологічні характеристики:

• Класифікація: Saccharomyces cerevisiae

• Чинник конкуренції К2

• Толерантність до спирту до 18%

•Коротка лаг-фаза

• Швидка швидкість бродіння

• Широкий спектр температури бродіння 10-35°С.

• Низький рівень виробництва H2S

• Низька потреба в азоті

• Висока потреба в О2: необхідний вироблення чинників виживання

• Низкий уровень выработки волатильной кислотности

• Cередній рівень виробітку SО2

• Слабке піноутворення

Дозування

Всі продукти бродіння – 25-40 г/гл

Рівень дозування залежить від кількості цукрів у суслі, а також від санітарного стану матеріалів та обладнання.

Застосування

Лалвін V1116 ррегідрують у воді при 40°С, у співвідношенні 1 до 10. Якщо використовується GoFerm, співвідношення збільшується до 1 до 20. Після додавання сухих дріжджів у воду, необхідно настояти протягом 20 хвилин, іноді помішуючи, щоб не утворилися згустки. Через 20 хвилин додати в сусло.

Примітки:

• Загальний час регідрації не повинен перевищувати 45 хвилин

• Щоб уникнути температурного шоку, різниця тепмератури сусла та дріжджової суспензії не повинна перевищувати 10°

• Важливо регідрувати дріжджі в чистій посудині

• Регідрація дріжджів в суслі не рекомендована.

Упаковка та зберігання

• Усі сухі дріжджі повинні зберігатися в сухому місці при температурі 5-15 °С. Термін придатності до 3 років.

• Втрата активності становить 5% на рік при температурі 5 С і 20% при температурі 30 С, при герметичній упаковці.

• Після відкриття упаковки та правильного зберігання активність дріжджів зберігається протягом 3 місяців.

Теги: Винні дріжджі

Відгуки (1) Дріжджі винні Lalvin V1116, 25 гр.

Відгуки (1)
Ігор Іванович
Ігор Іванович
14.05.2023
Я використовував дріжджі для білого вина. Бродіння проходило швидко, без будь-яких проблем. В результаті вийшло вино з приємним квітковим ароматом та збалансованим смаком.
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.