0 грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
Огляд товару Дріжджі для КВАСУ VI-A-DRY PDM, 25гр
Високоактивні дріжджі з органолептичними властивостями, що чудово підходять для зернової та фруктової сировини. Мають експериментально доведену ефективність під час виробництва квасу.
Застосування
Виробництво фруктових та зернових напоїв, а також для запуску застряглого бродіння
Дозування
Від 15 до 50 г на 100л сусла – залежно від виробничих умов
Вступ
Дріжджі найкраще попередньо додати до 10-кратної кількості суміші сусло-вода або просто вода при температурі близько 37 градусів перемішати і залишити на 15 хвилин, потім знову перемішати і залишити на 15 хвилин. Після цього додати в сусло.
ПРИМІТКА: Процес регідрації не повинен перевищувати 45 хвилин, а температура регідрованих дріжджів не повинна відрізнятись від температури сусла більш ніж на 10˚С.
Відгуки (0) Дріжджі для КВАСУ VI-A-DRY PDM, 25гр
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.