0
0

Дріжджі для сидру SafCider™ AC-4, 500g

Дріжджі для сидру SafCider™ AC-4, 500g
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Fermentis
  • Код товару: 1277
  • Наявність: В наявності
2 730 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Доставка
Нова пошта
Нова пошта 1-2 дні
Від 80 грн
Укрпошта
Укрпошта 1-3 робочі дні
Від 40 грн
Самовивіз з офісу
Самовивіз з офісу Робочі дні з 9:00 по 16:00
Безкоштовно
Оплата
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Переказ на банківську картку Переказ на банківську картку
Рахунок для Юр. особи Рахунок для Юр. особи
Обмін та повернення

Повернення чи обмін товару протягом 14 днів

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Огляд товару Дріжджі для сидру SafCider™ AC-4, 500g

Підходить для виробництва солодких та сухих сидрів із свіжих або концентрованих яблучних соків. Мають інтенсивний свіжий ароматичний профіль (яблучний, квітковий) з яскравим смаком, що покращує структуру сидру. Всі ці спостереження ґрунтуються на випробуваннях у рецептурі французького сидру.

 

Підходить для складних умов бродіння та змішування з цукровими сиропами.

 

 

Дозування

 

10-20 г/100л для першого бродіння

 

30-40 г/100л для вторинного бродіння

 

 

Пряме введення дріжджів

 

Висипте дріжджі на поверхню сусла, маса якого щонайменше в 10 разів перевищує масу дріжджів (допускається безпосередній засів через горловину бака або під час заповнення бака після освітлення). Акуратно перемішайте сусло, щоб не було грудок. Відразу перенесіть їх у бак перекачуванням з аерацією (або гомогенізуйте рідину в баку).

 

 

З попередньою регідратацією

 

Висипте дріжджі на поверхню води кімнатної температури, маса якої в 10 разів перевищує масу дріжджів. Акуратно перемішайте сусло, щоб не було грудок. Залиште на 20 хвилин, після чого перенесіть дріжджі в резервуар шляхом перекачування з аерацією.

Теги: Винні дріжджі, Дріжджі для сидру

Відгуки (0) Дріжджі для сидру SafCider™ AC-4, 500g

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.