0
0

Солод Шато Пільсен (Chateau Pilsen)

Продано
Солод Шато Пільсен (Chateau Pilsen)
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Castle Malting
  • Код товару: 200565
  • Наявність: Немає в наявності
51 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Колір пива: Світле пиво
Тип солоду: Базовий солод
Доставка

Доставка: Нова Пошта, Укрпошта, Самовивіз із офісу

Оплата

Приймаємо оплату online

Обмін та повернення

Повернення чи обмін товару протягом 14 днів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Огляд товару Солод Шато Пільсен (Chateau Pilsen)

Тільки в інтернет магазині «Пролітех» можна купити за дуже вигідною ціною оригінальну продукцію відомого європейського виробника Castle Malting (Бельгія). Ми пропонуємо солод Chateau Pilsen, фасований у мішки по 1, 5, 25 та 50 кг. Його виготовляють за спеціальною технологією з найкращих сортів дворядного ячменю. За своїми параметрами це найсвітліший бельгійський солод. Використовуючи Шато Пільсен як базовий компонент пивної рецептури, можна отримати хмільний напій з легко пізнаваним, солодкуватим ароматом.

Особливості продукції

Солод Chateau Pilsen, завдяки своїм якостям, чудово підходить для домашнього пивоваріння. Його можна однаково успішно використовувати як для настійного (інфузійного), так і для відварювального (декокціонного) методу затирання. Основні характеристики:

  • Колір - 2,5-3,5 EBC.
  • Ферментна активність (частка засипу) – до 100,0%.
  • Екстрактивність (мінімальна) – 81,0%.
  • Вміст білка у сухій речовині – 11,5%.

Дану продукцію бельгійської фірми Castle Malting успішно використовують не тільки для пива, але й для виготовлення віскі, алкогольних напоїв.

Замовити ячмінний солод Шато Пільсен у нашому магазині можна в будь-якій кількості, мінімальне замовлення – пакет, вагою 1,0 кг. Доставка по всій території України виконується надійним вантажоперевізником «Нова Пошта». 

Використання

До 100% у загальному засипу.

Параметр Одиниця виміру МІН. МАКС.

Масова частка вологи
%   4.5

Масова частка екстракту в сухій речовині
% 81.0  

Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу
% 1.5 2.5

Кольоровість лабораторного сусла
EBC(Lov.)   3.5 (1.9)

Колір сусла після кип'ятіння
EBC(Lov.) 4(2.1) 6 (2.8)

Масова частка білкових речовин у сухій речовині солоду.
%   11.5

Розчинний білок
% 3.5 4.4

Число Кольбаха
% 35.0 45.0

Число Хартонга 45°
% 34.0 43.0

В'язкість лабораторного сусла
cp   1.6

Зміст бета-глюканів
mg/l   250

Кислотність (pH)
  5.6 6.0

Діастатичні властивості
WK 250  

Фріабільність
% 81.0  

Масова частка склоподібних зерен
%   2.5

PDMS
    5.0

NDMA
ppb   2.5

Фільтрування
  В нормі

Оцукрювання
Хвилини   15

Прозорість сусла
  Прозоре

Каліброваку (прохід через сито): - більше 2,5 мм
% 90.0  

Калібровака (прохід через сито): - Не проходить
%   2.0

Теги: Солод для пива, Солод для віскі, Солод для дистиляції, Ячмінний солод, Бельгійський солод

Характеристики Солод Шато Пільсен (Chateau Pilsen)

Характеристики
Специфікації
Колір пива Світле пиво
Тип солоду Базовий солод

Відгуки (0) Солод Шато Пільсен (Chateau Pilsen)

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.