0
0

Винні дріжджі UVAFERM® CEG 0,5kg

Відгуки:
(0)
  • Виробник: LALLEMAND
  • Код товару: 10000013115
  • Наявність: В наявності
1 260 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Доставка

Доставка: Нова Пошта, Укрпошта, Самовивіз із офісу

Оплата

Приймаємо оплату online

Гарантія

На весь товар гарантія виробника

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Огляд товару Винні дріжджі UVAFERM® CEG 0,5kg

Сухі дріжджі Уваферм CEG для виробництва продуктів бродіння були виведені дослідницькою станцією в Гізенхаймі, Німеччина для повільного бродіння. Після ферментації, отриманий продукт набуває чистого смаку з великою кількістю естерів. Uvaferm CEG починає зброджування повільно, без збільшення температури сусла і ферментують вторинні аромати. Дані дріжджі мають середню потребу в підживлені, відповідно, додавання таких продуктів, як Go-Ferm Protect та Fermaid К позитивно відіб’ється на процесі бродіння.

UVAFERM CEG™ можна розглядати при виробництві напівсухого сидру, оскільки ці дріжджі можна зупинити до досягнення повної «сухості» кінцевого продукту.

Мікробіологічні характеристики:

  • Класифікація: Saccharomyces cerevisiae
  • Чутливі до фактору конкуренції К2
  • Толерантність до спирту до 14,5%
  • Коротка лаг-фаза
  • Швидкість бродіння від середньої до повільної
  • Оптимальний спектр температури бродіння 12 - 18°С
  • Низький рівень синтезу H2S
  • Низька потреба в азоті
  • Середній рівень виділення SО2
  • Гарне осаджування по закінченню бродіння
  • Слабе піноутворення

Дозування

Всі продукти бродіння – 25-40 г/100л

Рівень дозування залежить від кількості цукрів в суслі, а також від санітарного стану матеріалів та обладнання.

Використання

Uvaferm CEG регідрують у воді при 40°С, в співвідношення 1 до 10. Якщо використовується GoFerm Protect, то співвідношення буде 1 до 20. Після додавання сухих дріжджів у воду, необхідно настоювати протягом 20 хвилин, іноді помішуючи, щоб не створювалися згустки, після чого додати в сусло

Примітка:

  • Загальний час регідрації не повинен перевищувати 45 хвилин
  • Для запобігання температурного шоку різниця температура сусла і дріжджової суспензії не повинна перевищувати 10°
  • Важливо регідрувати дріжджі в чистій посудині
  • Регідрація дріжджів в суслі не рекомендована.

Теги: Винні дріжджі

Відгуки (0) Винні дріжджі UVAFERM® CEG 0,5kg

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.