0
0

Дріжджі для меду Coobra Mjоd (мёд)

Продано
Відгуки:
(0)
  • Код товару: 795
  • Наявність: Немає в наявності
1 грн.
Знайшли дешевше?
Доставка

Доставка: Нова Пошта, Укрпошта, Самовивіз із офісу

Оплата

Приймаємо оплату online

Гарантія

На весь товар гарантія виробника

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Огляд товару Дріжджі для меду Coobra Mjоd (мёд)

Виробник – Швеція

 

Опис:

Coobra Mjоd – високоякісні дріжджі для зброджування меду. Для виробництва використовується чиста дріжджова культура. У складі містять мінімальну кількість кислот, що дозволяє отримати медовий дистилят із чудовим смаком та запахом. Дають дуже м'який та чистий смак дистиляту. Вага упаковки – 10 г. Характеризуються високою стійкістю до етилу, здатні працювати за знижених температур браги, швидке бродіння, ідеальні ферментаційні властивості. Дріжджі містять компонент, який блокує дикі медові дріжджі, не потрібні сполуки у бразі, мікроорганізми. Готова брага має ідеальний запах.

Призначені для зброджування 25 л медового сусла.

Дріжджі абсолютно безпечні у застосуванні та не містять ГМО.

 

Як використовувати:

Дріжджі використовуються попереднім розбраженням.

• розчиняємо мед або медову змивку або інші медові залишки в теплій воді (25-30 ºC). Після повного розчинення долити воду до об'єму 25 літрів;

• висипати дріжджі в невелику кількість теплої води, розчинити. Через 30 хвилин, вилити в медове сусло.

Бродильну ємність можна використовувати як із гідрозатвором, так і без. Процес бродіння повинен проходити при температурі не нижче 15ºC Оптимальною для цих дріжджів, вважається температура 20-25ºC.

Coobra мед – прекрасні дріжджі, які радуватимуть отриманим результатом. Мед – відмінна сировина, а медовий дистилят – дивовижний напій.

Теги: Винні дріжджі, Дріжджі для медовухи

Відгуки (0) Дріжджі для меду Coobra Mjоd (мёд)

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Переглянуті товари
Продано
0
3 500 грн.
0
110 грн.
Продано
0
1 грн.