0 грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
Огляд товару Глюкоамілаза 100г Hot Rod Amyloglucosidase
Ми раді представити нашу грибкову альфа-амілазу у зручних пакетиках по 5 грамів (розрахована на 5 кг зерна), що дозволяє використовувати її у домашньому виробництві зернових дистилятів. Фермент діє на желатинізований крохмаль, розщеплюючи α-1,4-зв'язки та перетворюючи його на мальтодекстрини, олігосахариди та мальтозу. Однак на відміну від бактеріальної альфа-амілази наш фермент діє також на нативний крохмаль за низьких температур, що робить його унікальним та ефективним для виробництва дистилятів.
Інструкція до застосування:
- Нагрійте воду до 85-95 °C.
- Додайте подрібнене зерно в пропорції 1 кг на 3,5-4 л води.
- Ретельно перемішайте.
- Підтримуйте температуру суміші більше 95 °C протягом 1 години, постійно помішуючи.
- Після закінчення часу дайте затору охолонути до температури 70 °C, а потім додайте вміст цього пакетика з ферментом і знову ретельно перемішайте. Після того, як температура затора знизиться до 30 °C, додайте пакетик з дріжджами. дріжджі.
Наша грибкова альфа-амілаза має термін придатності 1 рік, вага 5 г, оптимальний діапазон рН від 5 до 6 і температурний діапазон активності від 30 до 70°С. Використовуйте її для отримання смачних та якісних зернових дистилятів зручним для вас способом!
Відгуки (0) Глюкоамілаза 100г Hot Rod Amyloglucosidase
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.