Солод дистиляційний - один з найважливіших компонентів віскі та іншого міцного алкоголю. Від якості і характеристик інгредієнтів залежать смак, аромат, консистенція та інші споживчі властивості готового напою. Солод з урахуванням вихідної сировини буває ячмінний, житній, пшеничний. Для отримання солоду зерно піддається спеціальній обробці - соложеном. Основні етапи включають замочування, пророщування і зупинку процесу зростання за допомогою теплової просушування.

Для виробництва міцного алкоголю підходять пивні солоду. Однак експерти рекомендують купити солод для дистиляції, призначений для виробництва віскі, тому що він проходить спеціальну обробку - обкурювання шотландським торфом. В результаті продукт набуває своєрідний аромат димку, властивий справжньому шотландському віскі. Показники кольоровості 2,5-4 EBC. Обробка також продовжує термін зберігання солоду.

Солод для віскі, купити який знадобиться для виробництва міцного алкогольного напою, повинен володіти високою якістю. Смакові й ароматичні властивості алкогольного напою визначаються найменшими нюансами, наприклад, регіоном зростання зерна, методом соложіння і складом засипу. Зміна характеристик будь-якого становить компонента тягне за собою створення унікального продукту з оригінальними смаковими та ароматичними властивостями.

Щоб поліпшити, зробити унікальним смак напою, беруть добірний солод. Основне промислове виробництво віскі доводиться на Шотландію та Ірландію в Європі, США і Канаду в Америці, Японії в Азії. Ячмінь - класичний вид зерна для віскарного солоду. Причому з 5,5 тисячі сортів ячменю тільки 10 сортів схвалені Інститутом дистиляції і підходять для приготування віскі. Наприклад, ячмінь повинен містити азот в малій концентрації.

Інші важливі характеристики - високий ферментативний потенціал, здатність до активного проростання і формування великих зерен. Азот служить індикатором присутності білка. При зниженому рівні азоту в зернах зменшено кількість білка і відповідно збільшена частка крохмалю. Під впливом ферментів крохмаль в зерні перетворюється в цукор.

В процесі проростання в зернах утворюються ферменти, які стимулюють перетворення крохмалю в цукор і розщеплення білків в форми, які підходять для засвоєння дріжджовими грибками. На якість готового напою можуть вплинути такі процеси, як умови проростання зерен, процедура випалу і сушіння. Ці заходи визначають колір і аромат віскі.

Якщо ви не знаєте, де купити дистиляційний солод, вам допоможе компанія ТОВ «Пролітех». Купувати в інтернет-магазині зручно і вигідно. Нашим клієнтам гарантовані низькі ціни без переплат і можливість заощадити час. Для оформлення заявки знадобиться кілька хвилин. У нас можна купити солод для самогону, щоб готувати алкогольний напій в домашніх умовах.

Житній солод для самогону або віскі надає готовому напою фруктові та пряні смакові нотки. Особливістю сусла, приготованого з жита, є підвищена в'язкість, що викликає деякі складнощі при фільтрації. Для виробництва якісного віскі не підходять сорти жита з підвищеним піноутворенням, які зазвичай використовуються в хлібопеченні.

Де купити солод дистиляційний

Компанія ТОВ «Пролітех» пропонує купити дистиляційний солод. Поставляємо підприємствам харчової промисловості обладнання та сировину для виробництва, тару для зберігання і транспортування продуктів і напоїв. Співпрацюємо з надійними виробниками Європи та України, що гарантує відповідність наших товарів міжнародним стандартам якості і безпеки. Причини співпрацювати з нашою компанією:

Дистиляційний солод Castle Malting, який можна замовити в компанії ТОВ «Пролітех», зроблений в Бельгії, призначений для виробництва преміальних сортів віскі та інших міцних напоїв. Відрізняється підвищеною бродильной і ферментативної активністю. Компанія Castle Malting - лідер в Європі з виробництва якісного солодового сировини для виробництва пива всіх сортів і віскі.

Особливості виробництва дистиляційного солоду Castle Malting включають контроль якості на кожному етапі виробництва, починаючи від поля, де вирощується ячмінь, і закінчуючи перевіркою характеристик готового продукту. Солод Castle Malting не містять ГМО, зроблені відповідно до Європейських стандартів UE 178-2002 і 2001/18 / EC, а також відповідно до норм ISO 22000. Аналіз якості ячменю і готового солоду роблять у власних лабораторіях.

Час роботи: з 9:00 до 18:00, Сб.-Нд.: Вихідний
Передзвоніть мені
+38 (098) 192-18-20
+38 (044) 338-56-90
м. Київ, вулиця Євгена Маланюка 55/2

Солод для дистилляции

Добір за параметрами
Всього 4
Ціна
Від до