0
0

Дріжджі винні Lalvin V1116, 25 гр.

Хіт продаж
Дріжджі винні Lalvin V1116, 25 гр.
Відгуки:
(1)
  • Виробник: LALLEMAND
  • Код товару: 897
  • Наявність: В наявності
109 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Доставка
Нова пошта
Нова пошта 1-2 дні
Від 80 грн
Укрпошта
Укрпошта 1-3 робочі дні
Від 40 грн
Самовивіз з офісу
Самовивіз з офісу Робочі дні з 9:00 по 16:00
Безкоштовно
Оплата
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Переказ на банківську картку Переказ на банківську картку
Рахунок для Юр. особи Рахунок для Юр. особи
Обмін та повернення

Повернення чи обмін товару протягом 14 днів

  • Огляд товару
  • Відгуки (1)
  • Питання (0)

Огляд товару Дріжджі винні Lalvin V1116, 25 гр.

Сухі дріжджі Лалвін V1116 для виробництва продуктів бродіння були виведені в 1972 Національним інститутом агрономічних досліджень в Монпельє, Франція. Лалвін V1116 розроблений підкреслювати свіжість продуктів бродіння. Натуральні свіжі фруктові аромати зберігаються довше порівняно з продуктами бродіння, виробленими з використанням інших дріжджів.

При низьких температурах бродіння (нижче 16°) та правильному підживленні (продукти GoFerm та Fermaid K) Лалвін V1116 виробляє велику кількість квіткових ефірів (ізоамілацетат, гексилацетат, фенілетилацетат). Ці ефіри привносять свіжі аромати квітів нейтральним продуктам. Серед дріжджів з високим виробництвом ефірів, Лалвін V1116 найбільш стійкий у складних умовах бродіння, таких як низька каламутність, низька температура, мала кількість жирних амінокислот.

Лалвін V1116 одержують шляхом розведення чистої культури з подальшим висушуванням у спеціально розробленому устаткуванні. Lalvin V1116 рекомендований для використання при виробництві сидрів, а також квасу, медовухи, білих, рожевих та стандартних червоних сортів вин.

Мікробіологічні характеристики:

• Класифікація: Saccharomyces cerevisiae

• Чинник конкуренції К2

• Толерантність до спирту до 18%

•Коротка лаг-фаза

• Швидка швидкість бродіння

• Широкий спектр температури бродіння 10-35°С.

• Низький рівень виробництва H2S

• Низька потреба в азоті

• Висока потреба в О2: необхідний вироблення чинників виживання

• Низький рівень вироблення волатильної кислотності

• Cередній рівень виробітку SО2

• Слабке піноутворення

Дозування

Всі продукти бродіння – 25-40 г/гл

Рівень дозування залежить від кількості цукрів у суслі, а також від санітарного стану матеріалів та обладнання.

Застосування

Лалвін V1116 ррегідрують у воді при 40°С, у співвідношенні 1 до 10. Якщо використовується GoFerm, співвідношення збільшується до 1 до 20. Після додавання сухих дріжджів у воду, необхідно настояти протягом 20 хвилин, іноді помішуючи, щоб не утворилися згустки. Через 20 хвилин додати в сусло.

Примітки:

• Загальний час регідрації не повинен перевищувати 45 хвилин

• Щоб уникнути температурного шоку, різниця тепмератури сусла та дріжджової суспензії не повинна перевищувати 10°

• Важливо регідрувати дріжджі в чистій посудині

• Регідрація дріжджів в суслі не рекомендована.

Упаковка та зберігання

• Усі сухі дріжджі повинні зберігатися в сухому місці при температурі 5-15 °С. Термін придатності до 3 років.

• Втрата активності становить 5% на рік при температурі 5 С і 20% при температурі 30 С, при герметичній упаковці.

• Після відкриття упаковки та правильного зберігання активність дріжджів зберігається протягом 3 місяців.

Теги: Винні дріжджі

Відгуки (1) Дріжджі винні Lalvin V1116, 25 гр.

Відгуки (1)
Ігор Іванович
Ігор Іванович
14.05.2023
Я використовував дріжджі для білого вина. Бродіння проходило швидко, без будь-яких проблем. В результаті вийшло вино з приємним квітковим ароматом та збалансованим смаком.
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Переглянуті товари
Хіт продаж
1
210 грн.
0
7 800 грн.
0
1 грн.
0
15 300 грн.