0
0

Винні дріжджі UVAFERM CEG 25g

Винні дріжджі UVAFERM CEG 25g
Відгуки:
(0)
  • Виробник: LALLEMAND
  • Код товару: 1316
  • Наявність: В наявності
95 грн.
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Доставка
Нова пошта
Нова пошта 1-2 дні
Від 80 грн
Укрпошта
Укрпошта 1-3 робочі дні
Від 40 грн
Самовивіз з офісу
Самовивіз з офісу Робочі дні з 9:00 по 16:00
Безкоштовно
Оплата
Оплата при отриманні Оплата при отриманні
Переказ на банківську картку Переказ на банківську картку
Рахунок для Юр. особи Рахунок для Юр. особи
Обмін та повернення

Повернення чи обмін товару протягом 14 днів

Часто купують разом
  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Огляд товару Винні дріжджі UVAFERM CEG 25g

Сухі дріжджі Уваферм CEG для виробництва продуктів бродіння були виведені дослідницькою станцією в Гізенхаймі, Німеччина для повільного бродіння. Після ферментації, отриманий продукт набуває чистого смаку з великою кількістю естерів. Uvaferm CEG починає зброджування повільно, без збільшення температури сусла і ферментують вторинні аромати. Дані дріжджі мають середню потребу в підживлені, відповідно, додавання таких продуктів, як Go-Ferm Protect та Fermaid К позитивно відіб’ється на процесі бродіння.

UVAFERM CEG™ можна розглядати при виробництві напівсухого сидру, оскільки ці дріжджі можна зупинити до досягнення повної «сухості» кінцевого продукту.

Мікробіологічні характеристики:

  • Класифікація: Saccharomyces cerevisiae
  • Чутливі до фактору конкуренції К2
  • Толерантність до спирту до 14,5%
  • Коротка лаг-фаза
  • Швидкість бродіння від середньої до повільної
  • Оптимальний спектр температури бродіння 12 - 18°С
  • Низький рівень синтезу H2S
  • Низька потреба в азоті
  • Середній рівень виділення SО2
  • Гарне осаджування по закінченню бродіння
  • Слабе піноутворення

Дозування

Всі продукти бродіння – 25 г/60-100л

Рівень дозування залежить від кількості цукрів в суслі, а також від санітарного стану матеріалів та обладнання.

Використання

Uvaferm CEG регідрують у воді при 40°С, в співвідношення 1 до 10. Якщо використовується GoFerm Protect, то співвідношення буде 1 до 20. Після додавання сухих дріжджів у воду, необхідно настоювати протягом 20 хвилин, іноді помішуючи, щоб не створювалися згустки, після чого додати в сусло

Примітка:

  • Загальний час регідрації не повинен перевищувати 45 хвилин
  • Для запобігання температурного шоку різниця температура сусла і дріжджової суспензії не повинна перевищувати 10°
  • Важливо регідрувати дріжджі в чистій посудині
  • Регідрація дріжджів в суслі не рекомендована.

Теги: Винні дріжджі, Дріжджі для сидру

Відгуки (0) Винні дріжджі UVAFERM CEG 25g

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Переглянуті товари
0
1 грн.
0
695 грн.
0
7 200 грн.
0
25 200 грн.