SafSpirit M-1 / SafSpirit Malt
КЛАСИФІКАЦІЯ: Найбільш відомий і незмінний штам для виробництва шотландського і односолодового віскі. Виробляє дистиляти високої якості, які підходять для бочковий витримки віскі. Гарна толерантність до алкоголю (до 15% об.). Відмінна аттенюаціі завдяки асиміляції складних цукрів, що є оптимальним рішенням для виробництва солодового віскі в разі, коли заборонено внесення ферментів. Відмінний вибір для тривалої ферментації. Незважаючи на широку популярність в Шотландії, штам може застосовуватися для виробництва будь-яких типів віскі і зернових дистилятів, витриманих в дубових бочках.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :20-32°C
ДОЗУВАННЯ: 0,3 -0,5 г на 1 л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-35 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Потім внесіть суспензію в бродильний танк.
Упаковані в заводську фірмову упаковку
Написати відгук