Час роботи: з 09:00 до 18:00, Сб.: з 10:00 до 14:00, Нд.: Вихідний
Передзвоніть мені
+38 (067) 390-55-90
+38 (066) 211-01-03
м. Київ, Харківське шоссе 19, ТЦ Мега Сіті, вхід В, поверх 2, павільйн 2082

Новини

Новини

Статті

Рецепт домашнего самогона из сахара и дрожжей
11.09.2019

Для многих начинающих винокуров интересны эксперименты. Но не менее интересно для них освоение проверенных, классических рецептов крепкого алкоголя. Тех счастливцев, кто недавно стал владельцем новенького, блестящего дистиллятора, без сомнения, интересует, как сделать самогон в домашних условиях. Ведь для этого оборудование и приобреталось.

Як правильно зберігати домашнє пиво?
11.09.2019

Коли пиво зварене, перед пивоваром постає завдання – зберігання пива в домашніх умовах. Цей етап не менш важливий, ніж дотримання технологічних процесів під час безпосереднього варіння, тому що невідповідність умов може списати «нанівець» всю працю.

Від чого залежить прозорість домашнього пива?
04.08.2019

Для багатьох пивоварів є справою честі отримати абсолютно прозоре пиво. Тим більше, що прозорість напою впливає не тільки на привабливість його та естетичне сприйняття, але й на смакові характеристики, ароматичні показники.

Для чого потрібен самогонний апарат?
02.07.2019

Ставлення до алкоголю в усьому світі не однозначне. Деякі вважають, що всі проблеми від випивки, іншим невелика порція алкоголю допомагає розслабитися і позбутися від стресу, треті вибирають застілля зі спиртним в якості приємного і цікавого проведення часу. Кожна з групи людей має право на своє ставлення до міцних напоїв. Але складно не визнати, що, слідуючи багатовіковим традиціям, з приводу (зустріч гостей, свято) на стіл виставляється пляшечка гарного алкоголю, заздалегідь прихована «на випадок».

Як вибрати самогонний апарат?
24.05.2019

Напевно, кожну дорослу людину хоч раз відвідувала нав'язлива ідея про те, щоб самому приготувати самогон або інший алкогольний напій домашнього приготування. Особливо це актуально для тих, хто тільки приїхав з сільського відпочинку, де не раз пригощався перваком або ароматною наливкою. Справа за малим!

Як правильно чистити дистиллятор?
24.05.2019

Від того, наскільки грамотно, якісно і в повній відповідності з вимогами виробника буде експлуатуватися самогонний апарат, прямо залежить міцність, смакові властивості, прозорість одержуваного дистиляту.

Чим відрізняється "каламутне" пиво від "соковитого"?
28.02.2019

«З появою нових технологій пивоваріння у професійній сфері стали використати термін juicy («соковите») пиво. Найчастіше цю властивість надають охмеленим елям. І тут же серед фахівців виникла суперечка, яке пиво можна називати соковитим, а яке hazy («каламутним»)?

Як зварити вайсбір у домашніх умовах?
27.02.2019

Відомий бровар Джош Вайкерт поділився рецептом білого пшеничного пива на спеціалізованому сайті Beer&Brewing. Рецептура буде корисна для пивоварів, хто шукає нові смаки, аромати, люблять експериментувати.

Створюємо смак домашнього пива: 3 основні інгредієнти
27.02.2019

Початківцям пивоварам та простим споживачам буде цікаво дізнатися, які інгредієнти та які хімічні реакції дозволяють отримати звичний нам смак, колір та аромат пива.

10 порад новачкові-пивовару: на що варто звернути увагу
31.01.2019

З чого варто розпочати свій шлях пивовару? Безумовно, виникає безліч питань на перших етапах. Ми постараємося максимально докладно та корисно вказати Вам на що варто звернути увагу при варінні свого першого домашнього пива!

Копіюємо улюблений сорт пива в домашніх умовах
31.01.2019

Любите певний сорт пива? Дізнайтеся, як зробити самостійно таке пиво в домашніх умовах! Як правильно скопіювати улюблений сорт без втрати якості смаку?

Як вибрати домашню пивоварню?
31.01.2019

Домашня міні пивоварня - це комплект обладнання повного циклу, що дозволяє в побутових умовах займатися пивоварінням. Установка розрахована на виготовлення 10, 20 або 50 літрів пінного напою за один цикл, який триває не менше 24 днів.

Як варити пиво в домашніх умовах
25.12.2018

Покрокова інструкція з домашнього пивоваріння. З чого варто почати і що потрібно, щоб зварити свій перший пінний напій.

Готуємо темне пиво Chocolate Malt Porter
18.09.2017

Якщо ви захочете побалувати себе чудовим гірко-солодким чорним портером, ваша душа «здійметься», коли ви скуштуєте його