Ми раді представити нашу грибкову альфа-амілазу у зручних пакетиках по 5 грамів (розрахована на 5 кг зерна), що дозволяє використовувати її у домашньому виробництві зернових дистилятів. Фермент діє на желатинізований крохмаль, розщеплюючи α-1,4-зв'язки та перетворюючи його на мальтодекстрини, олігосахариди та мальтозу. Однак на відміну від бактеріальної альфа-амілази наш фермент діє також на нативний крохмаль за низьких температур, що робить його унікальним та ефективним для виробництва дистилятів.
Інструкція до застосування:
- Нагрійте воду до 85-95 °C.
- Додайте подрібнене зерно в пропорції 1 кг на 3,5-4 л води.
- Ретельно перемішайте.
- Підтримуйте температуру суміші більше 95 °C протягом 1 години, постійно помішуючи.
- Після закінчення часу дайте затору охолонути до температури 70 °C, а потім додайте вміст цього пакетика з ферментом і знову ретельно перемішайте. Після того, як температура затора знизиться до 30 °C, додайте пакетик з дріжджами. дріжджі.
Наша грибкова альфа-амілаза має термін придатності 1 рік, вага 5 г, оптимальний діапазон рН від 5 до 6 і температурний діапазон активності від 30 до 70°С. Використовуйте її для отримання смачних та якісних зернових дистилятів зручним для вас способом!
Написати відгук