КЛАСИФІКАЦІЯ: Передові відбірні дріжджі. Розроблено в Німеччині. Дріжджі Даймонд є найбільш ефективними при виробництві табірних сортів пива. Використовуються на багатьох пивоварнях по всьому світу. Використовуючи дані дріжджі, ви отримуєте табірне пиво з легким і свежеющім смаком. Підходять для таких сортів пива: Лагер, Пільснер, Хеллес, Віденське пиво, Бок, Темне пиво, Березневе пиво.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :10-12°C
ДОЗУВАННЯ: 1 г на 1л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 21-25 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка повинна бути вище 20 ° C. Всипати дріжджі поступово таким чином, щоб вся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Упаковані в заводську фірмову упаковку
Написати відгук