Високоактивні дріжджі з органолептичними властивостями, що чудово підходять для зернової та фруктової сировини. Мають експериментально доведену ефективність під час виробництва квасу.
Застосування
Виробництво фруктових та зернових напоїв, а також для запуску застряглого бродіння
Дозування
Від 15 до 50 г на 100л сусла – залежно від виробничих умов
Вступ
Дріжджі найкраще попередньо додати до 10-кратної кількості суміші сусло-вода або просто вода при температурі близько 37 градусів перемішати і залишити на 15 хвилин, потім знову перемішати і залишити на 15 хвилин. Після цього додати в сусло.
ПРИМІТКА: Процес регідрації не повинен перевищувати 45 хвилин, а температура регідрованих дріжджів не повинна відрізнятись від температури сусла більш ніж на 10˚С.
Написати відгук