КЛАСИФІКАЦІЯ: Активні сухі дріжджі, рекомендовані для виробництва широкого спектру пива різних сортів, серед яких пиво абатського (монастирського) стилю, відомого своїм високим вмістом алкоголю. Швидко завершуюча ферментація формує м’яку та збалансовану ароматику. Для збереження ароматичного профілю в кінці бродіння, ми радимо максимально швидко перервати контакт з дріжджами зразу після ферментації.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: 15-20°C
ДОЗУВАННЯ: 11,5 г на 20-30 л сусла
ІНСТРУКЦІЯ З ВИКОРИСТАННЯ: Розсипати дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-29 °C. Об’єм рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів об’єм дріжджів. Залиште на 15-30 хвилин. Акуратно розмішуйте на протязі 30 хвилин, потім влийте отриману суспензію в бродильний танк. Одне із альтернативних рішень – внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевірив температуру сусла, яка повинна бути вище 20°C. Всипайте дріжджі поступово таким чином, щоб вся поверхня сусла була їми рівномірно покрита, для запобігання утворення грудочок. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового об’єму сусла.
УПАКОВАНІ В ЗАВОДСЬКУ ФІРМОВУ УПАКОВКУ
Написати відгук