КЛАСИФІКАЦІЯ: Німецький ельовий штам дріжджів, відібраний завдяки своїй здатності формувати щільну пінну шапку в процесі бродіння. Підходить для варіння елів з низьким вмістом ефірів, а також використовується для виробництва бельгійських сортів пшеничного пива. Надає пиву легкий присмак банана і характерну каламутність.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :15-20°C
ДОЗУВАННЯ: 0,5 г на 1 л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-29 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка повинна бути вище 20 ° C. Всипати дріжджі поступово таким чином, щоб вся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Упаковані в заводську фірмову упаковку
Написати відгук