КЛАСИФІКАЦІЯ: Завдяки яскраво вираженому фруктофільному характеру, рекомендований для будь-яких видів ферментації на основі фруктів. Представлений, як штам з нейтральним ароматичним профілем, він в деяких випадках виробляє велику кількість складних ефірів, що відповідають за вишукані фруктові тони. Низькі вимоги за вмістом азоту і висока стійкість до алкоголю. Оптимальний штам для виробництва кальвадосу, бренді і будь-яких дистилятів на основі фруктів. Відмінні результати при дистиляції агави.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :15-32°C
ДОЗУВАННЯ: 0,3 -0,5 г на 1 л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-35 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Потім внесіть суспензію в бродильний танк.
Упаковані в заводську фірмову упаковку
Написати відгук