СПРАВЖНІЙ МАГАЗИН СОКІВ!
За допомогою цього універсального барила ви можете робити свої власні напої, зберігати їх свіжими протягом кількох місяців і щодня пити їх - без нагріву та без додавання хімічних консервантів.
СОЛОДКИЙ ФРУКТОВИЙ СІК АБО СИДР
З таким високим вмістом алкоголю, як ви хочете, з яблук, груш, ягід чи винограду. Ви можете самі визначити вміст алкоголю: чим коротше барило залишається відкритим після наповнення, тим менше ферментація настає і чим нижче вміст алкоголю (не більше 10 бар через ферментацію).
НИЗЬКИЙ АЛКОГОЛЬНИЙ СОЛОДКИЙ СІК
З яблук, груш, ягід тощо. Майже без спирту, додаючи вуглекислий газ: зменшене вторинне бродіння, свіжість протягом місяця (трохи більше 10 бар).
ФЕРМЕНТОВАНІ НАПОЇ
Наповніть барило свіжим вином, сидром, пивом або ігристе вино, як у пабі: тільки тиск від двоокису вуглецю від 0,5 до 1 бар зберігає свіжий напій протягом декількох місяців і забезпечує необхідний тиск для наливання в келих. У разі вина діоксид вуглецю уникає надмірної сульфуризації.
Переваги
Тиск до 10 бар (пивні бочки призначені лише для тиску до 3 бар)
Комплект поставки
- КЕГ
- Всмоктувальна труба з нержавіючої сталі з пивним насосом та кульовим краном з нержавіючої сталі з вигином
- Різьбове роз'єм з манометром
- Запобіжний клапан
- Штепсельна вилка для газового з'єднувального клапана
Габаритні розміри
Висота: 53 см
Діаметр: 39 см
Вага: 12 кг
Написати відгук