Рецепт вермуту в стилі Campari
На все вам знадобиться:
• Пакет спецій Hot Rod для біттера в стилі Кампарі
• 750 мл алкоголю міцністю 40%
• 250 мл води
• 200 грам цукру
• Харчовий барвник червоний (за бажанням).
У каструлі змішати воду і цукор, підігріваючи на середньому вогні помішувати до повного розчинення цукру. При бажанні в цей момент можна додати барвник . Довести воду до кипіння і варити сироп 10-15 хвилин, а потім зняти з вогню і дати охолонути. Якщо додавали барвник, то рекомендуємо процідити сироп через кілька шарів марлі і відправити в холодильник на зберігання. Всі інші інгредієнти помістити в банку відповідного обсягу і залити горілкою. Банку щільно закрити і залишити при кімнатній температурі на 2-3 дні витримки. Процідити настій через марлю, твердий залишок добре віджати, а потім пропустити рідина пару раз через вату або кавові фільтри. Трави, коріння і прянощі вберуть частина горілки, тому на виході повинно вийти близько 650 мл настою. Залишається лише змішати його з підфарбовані сиропом по смаку, витримати і застосувати за призначенням.
З нашого рецепта ми свідомо виключили харчової червоний барвник (кармін), який присутній в оригінальному рецепті.
Вага 175 г
Характеристики
Склад Помаранча гіркий, цедра лимона, гвоздика, дягель,
аніс, фенхель, корінь ірису німецького,
полин гіркий, майоран, шавлія, чебрець, розмарин,кориця
Написати відгук