Пропонуємо до вашої уваги солод Château Pale Ale, виготовлений на солодовнях найстарішої в Європі компанії Castle Malting (Бельгія), заснованої в XIX столітті. Купити цей важливий для пива компонент можна в інтернет-магазині Prolitech за дуже привабливою ціною. Можна замовити будь-яку зручну для вас фасування з наявних - 1 і 25 кг. Мінімальне замовлення складає всього 1 кг, що дуже зручно для тих, хто варить пиво та інші хмільні напої самостійно у себе вдома.
⠀
Особливості бельгійського продукту
Солод Шато Пейл Ель виготовляється за особливою технологією складання протягом 9 днів і підсушується при температурі +90…95°C. Як сировину використовується добірний пивоварний ячмінь.
⠀
Château Pale Ale застосовують у пивній рецептурі приготування хмільних напоїв або як основний (100%) компонент, або в комбінації з сортом солоду Pilsen 2RS. Таке поєднання дозволяє отримати більш насичений колір напою та сильніший солодовий присмак.
⠀
Основні характеристики:
- Кольоровість -7,0-10,0 EBC.
- Вологість – трохи більше 4,5 %.
- Закладка солоду – до 100%.
- Екстрактивність у сухій речовині (min) – 80,0%.
- Білок (max) – 11%.
⠀
Використовуючи солод Pale Ale Château, можна зварити безліч видів традиційного англійського пива, світлі елі, чимало сортів гіркого пива і т.д.
⠀
Використання
До 80% у засипі.
ШАТО ПЕЙЛ ЕЛЬ®
Рік урожаю 2018
Параметр |
Одиниця виміру |
МІН. |
МАКС. |
Масова частка вологи |
% |
|
4.5 |
Масова частка екстракту в сухій речовині |
% |
80.0 |
|
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу |
% |
1.0 |
2.5 |
Кольоровість лабораторного сусла |
EBC(Lov.) |
7.0 (3.2) |
10.0 (4.3) |
Масова частка білкових речовин у сухій речовині солоду. |
% |
|
11.5 |
Розчинний білок |
% |
4.0 |
4.6 |
Число Кольбаха |
% |
38.0 |
45.0 |
В'язкість лабораторного сусла |
cp |
|
1.6 |
Діастатичні властивості |
WK |
250 |
|
Фріабільність |
% |
80.0 |
|
NDMA |
ppb |
|
2.5 |
Фільтрація |
|
В нормі |
Характеристика |
Світлий базовий бельгійський солод. Підсушений при температурі до 90-95°C. |
Застосування |
Світлі елі, гіркі сорти пива, більшість традиційних сортів англійського пива. До 80% суміші. |
|
Написати відгук