Про товар Солод Шато Віденський (Chateau Vienna)
ШАТО ВЕНА
Рік урожаю 2014
Параметр |
Одиниця виміру |
МІН. |
МАКС. |
Масова частка вологи |
% |
|
4.5 |
Масова частка екстракту в сухій речовині |
% |
80.0 |
|
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу |
% |
1.5 |
2.5 |
Кольоровість лабораторного сусла |
EBC(Lov.) |
4.0 (2.1) |
7.0 (3.2) |
Масова частка білкових речовин у сухій речовині солоду. |
% |
|
11.5 |
Розчинний білок |
% |
|
4.3 |
Число Кольбаха |
% |
37.0 |
45.0 |
В'язкість лабораторного сусла |
cp |
|
1.65 |
Фріабільність |
% |
80.0 |
|
Масова частка склоподібних зерен |
% |
|
2.5 |
Оцукрювання |
Хвилини |
В нормі |
Характеристика: |
Злегка просушений за температури до 85 - 90°C; менша тривалість сушіння, ніж в інших типів солоду. |
Властивості: |
Надає пиву трохи інтенсивніший аромат солоду та зерна, ніж солод Pilsen, а також легкі ноти карамелі. Солод Шато Відень обсушується за більш високої температури, ніж Шато Пільсен, тому Шато Відень надає пиву більш «багатий» золотистий колір, міцність і насиченість смаку. Має достатню ензимну силу, щоб добре поєднуватися з великою кількістю спеціальних солодів. |
Застосування: |
Усі сорти пива, віденський табір. Підсилює кольоровість та аромат легкого пива. До 100% суміші.
|
Вага:
1
Характеристики Солод Шато Віденський (Chateau Vienna)
Характеристики і комплектація товара можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Відгуки Солод Шато Віденський (Chateau Vienna)
На жаль, відгуків ще немає, Ви можете стати першим!
Додати відгук
Написати відгук