Про товар Солод Шато Віскі Лайт (Whisky Light)
ШАТО ВИСКІ ЛАЙТ®
Параметр |
Одиниця виміру |
МІН. |
МАКС. |
Масова частка вологи |
% |
|
4.5 |
Розчинний екстракт (0.7 мм) |
% |
76.0 |
|
Soluble extract (0.2 mm) |
% |
80.0 |
|
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу |
% |
|
2.0 |
Кольоровість лабораторного сусла |
EBC(Lov.) |
2.5 (1.5) |
4.0 (2.1) |
Коефіцієнт розчинного азоту |
% |
35.0 |
40.0 |
Розчинний азот (сухий солод) |
% |
0.5 |
0.6 |
Загальний азот (сухий солод) |
% |
1.40 |
1.65 |
Фріабільність |
% |
85.0 |
|
NDMA |
ppb |
|
2.0 |
Гомогенність |
% |
98.0 |
|
Здатний до бродіння екстракт |
% |
87.0 |
|
Очікуваний вміст алкоголю (PSY) |
l/t |
406.0 |
|
DP |
oIOB |
63.0 |
|
Зміст фенолів |
ppm |
15 |
25 |
Характеристика |
Солод Château Whisky Light® розроблений спеціально для виробництва віскі. Закурений шотландським торфом під час просушування, завдяки чому має більш тривалий термін зберігання. |
Властивості |
Надає віскі м'який, «димний» аромат. Ідеальний інгредієнт для створення унікального віскі. |
Застосування |
Усі сорти віскі. До 100% суміші |
Терміни та умови зберігання: |
Солод повинен зберігатися у чистому, прохолодному (< 22 °C) та сухому (< 35% вологості) приміщенні. За цих умов рекомендується використовувати мелений солод протягом 3 місяців, цільнозерновий – протягом 24 місяців після дати його виготовлення. |
|
Вага:
1
Характеристики Солод Шато Віскі Лайт (Whisky Light)
Характеристики і комплектація товара можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Відгуки Солод Шато Віскі Лайт (Whisky Light)
На жаль, відгуків ще немає, Ви можете стати першим!
Додати відгук
Написати відгук