Етап №1 – водний настій
На все Вам знадобиться:
• Цукор – 0,25 кг.
• Сік половини лимона
• Вода – 0,75 л.
• Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (пакет №1)
Вміст пакету №1 заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і кип'ятимо на повільному вогні 40 хвилин. Даємо охолонути під кришкою. Проціджуємо через марлю. У відвар додаємо цукор і доводимо до кипіння, потім додаємо цукровий колір (півсклянки цукру + 2 ст. ложки води в невеликій каструльці варимо до густого темно-коричневого, карамельного кольору).
Упарюємо цю суміш на третину. Даємо охолонути. Додаємо сік лимона. Переливаємо в герметичний посуд (банку) і даємо настоятися 2 доби. Розбавляємо із водою 1:2.
Етап №2 - виготовлення джину
На все Вам знадобиться:
• 2,5 літра спирту 70%
• Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (пакет №2)
Робимо настій протягом 10 днів (можна з дубовим тріском, для кращої асиміляції процесів), додаємо 1.5 л води і робимо перегонку. Відібрати 20 г голів. Відбір "тіла" закінчується на 50% у струмені. Розводимо настоєм із пакета №1 до 50%.
Стадія №3 - трави
На все Вам знадобиться:
• Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (пакет №3)
Вміст пакету №3 наполягати в мішечку в отриманому джин протягом 10 діб при щоденному перемішуванні. Потім віджати вміст мішечка. Далі екстракт вводять у купаж.
Стадія №4 - купаж
На 3.5 л готового продукту Вам знадобиться:
• джин із травами 50% - 2.5 л
• чорносмородиновий сік – 350 мл
• мед – 100 мл
• водний настій з пакета №1 - до загального об'єму 3.5 л та міцності 35%
• дубова тріска - 25 г
Всі інгредієнти перемішуємо та витримуємо протягом 2 місяців у дубовій трісці.
Для синхронізації екстракту біологічно активних речовин та смако-ароматичного комплексу. Декантуємо, фільтруємо.
Написати відгук