КЛАСИФІКАЦІЯ: Універсальні дріжджі для виробництва елів. Дріжджі Ноттінгем дозволяють виробляти різні сорти пива. Перевагою даних дріжджів є висока флокуляция і практично повна аттенуація. Проводять легкі фруктові та Естерн аромати, при цьому нейтрально відображаються на смак, що дозволяє розкрити натуральний смак і аромат солоду і хмелю. Підходять для таких сортів пива: М'який ель, Золотий ель, Блонд, Кельш, Біттер, Пейлі ель, бурштиновий і червоний ель, IPA, ESB, Альт, Барлівайн, Американський бурий ель, Стаут, Лагер, Пільснер, Віденський тип, Шварцбір, Бок .
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :14-21°C
ДОЗУВАННЯ: 0,5-1 г на 1 л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 30-35 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка повинна бути вище 20 ° C. Всипати дріжджі поступово таким чином, щоб вся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Упаковані в заводську фірмову упаковку
Написати відгук