КЛАСИФІКАЦІЯ: Дріжджі для створення класичного американського пива. Виведено іститутів технологій Сібель, найстарішим пивоварним інститутом Північної Америки, і використовуються на багатьох комерційних пивоварнях. Дріжджі виробляють трохи складних ефірів, що надає пиву легкий, практично нейтральний, Естерн аромат. Підходять для таких сортів пива: Американські: Барлівайн, Пейлі Ель, Бурий ель, IPA, Пшеничне пиво; болнд, Пейлі ель, Кельш, Ірландський червоний ель, Біттер, міцні сорти пива.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :14-21°C
ДОЗУВАННЯ: 0,5-1 г на 1 л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-29 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка повинна бути вище 20 ° C. Всипати дріжджі поступово таким чином, щоб вся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Упаковані в заводську фірмову упаковку
Написати відгук