Чисті еллагові таніни у вигляді сухої пудри органічного походження,
отримані шляхом екстракції з дубових заготовок різного ступеня випалу.
Використовуються для вініфікації та витримки білих, рожевих та
червоних вин, під час дроблення, при переливах або для корекції смаку
будь-яких готових напоїв, без втрат органолептичних властивостей або для
імітації бочкової витримки.
Дозволяє отримати «миттєвий» ефект витримки напоїв. Мінімально
рекомендований час витримки 24 години. Завдяки унікальним властивостям та
виключно натуральній основі майже повністю розчиняється у напої.
Розробка української аграрної академії наук.
Використовується для наступних напоїв:
Вино - Надає вину округлість, об'ємність та структурність. Маскує
трав'янисті відтінки, підкреслює фруктові тони, захищає від окислення,
посилює гармонійність вина. Миттєво насичує вино дубовими нотками. Сприяє
стабілізації кольору. Використовується як при вініфікації, і на готових
винах. Універсальний для ферментації та витримки у будь-яких інертних
ємностях із харчовим допуском.
Коньяк, бренді, віскі - Розчинний танін миттєво насичує коньяк дубовою
ароматикою. Округлює та пом'якшує його смак. Допомагає корекції готового
напою без втрати його обсягу. Танін насичує та стабілізує колір коньяку
без додавання карамельного кольору. Універсальний для витримки в будь-яких
інертних ємностях із харчовим допуском.
Текіла - Підходить для всіх видів витриманої текіли. Маскує редуктивні та
землянисті тони, дозволяє швидко наситити дубовими нотками та коригувати
колір напою. Робить напій менш агресивним та більш злагодженим та
шляхетним.
Джин - Танін згладжує грубі трав'янисті тони. Розкриває нотки цитрусових,
мигдалю та інших інгредієнтів залежно від рецептури на тлі надмірно
домінуючих ялівцевих. Миттєво насичує джин дубовою ароматикою та кольором
без втрати обсягу. Колір джину також зміниться залежно від дозування.
Ром - Розчинний танін миттєво насичує ром дубовою ароматикою, надає
округлості та пом'якшує його смак. У букеті рому з'являються нотки
фруктів, горіхів, карамелі, меду, а також відтінки спецій та цитрусових.
Допомагає корекції готового напою без втрати його обсягу. Колір рому також
зміниться залежно від дозування від золотистого до темно-бурштинового.
Дистиляти - Розчинний танін миттєво насичує дистилят дубовою ароматикою.
Надає округлість та пом'якшує його смак. Допомагає корекції готового напою
без втрати його обсягу. Танін насичує колір дистиляту залежно від
дозування. Універсальний для витримки у будь-яких інертних ємностях із
харчовим допуском.
Сидр - Танін миттєво насичує сидр дубовими нотками, надає округлість і
об'єм, якого часто не вистачає сидру. Наголошує на ароматі основного
фрукта. Має антиоксидантні властивості і допомагає в стабілізації кольору.
Допомагає у корекції напою, згладжує надмірну кислотність та терпкість.
Дозування від 0,2 до 0,7 г на літр напою
Написати відгук