КЛАСИФІКАЦІЯ: Найбільш відомий і незмінний штам для виробництва шотландського та односолодового віскі. Виробляє дистиляти високої якості, що підходять для бочкової витримки віскі. Хороша толерантність до алкоголю (до 15% об.). Відмінна аттенюація завдяки асиміляції складних цукрів, що є оптимальним рішенням для виробництва солодового віскі у разі, коли не дозволено внесення ферментів. Відмінний вибір для тривалої ферментації. Незважаючи на широку популярність у Шотландії, штам може застосовуватися для виробництва будь-яких типів віскі та зернових дистилятів, витриманих у дубових бочках.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: 20-32°C
ДОЗУВАННЯ: 0,3 -0,5 г на 1 л сусла
ІНСТРУКЦІЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ: Розсипте дріжджі на поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-35 °C. Об'єм рідини повинен перевищувати в 10 разів об'єм дріжджів. Залиште на 15-30 хвилин. Потім внесіть суспензію в бродильний танк.
УПАКОВАНІ У ЗАВОДСЬКЕ ФІРМОВЕ ПАКУВАННЯ
Написати відгук