Дріжджі Кодзі Ангел призначені для приготування браг методом «холодного оцукрювання» крупи чи борошна зернових тобто без використання ферментів з солоду. Дуже гарне рішення для тих, хто не хоче зв'язуватися з варінням (затиранням) солоду або гарячим оцукрювання зернових ферментами, але хоче отримати якісний зерновий спирт.
До складу продукту входять мінеральні поживні добавки, комплекс амілолітичних ферментів (альфаамілаза, глюкоамілаза і фітоамілаза), дріжджі.
Переваги дріжджів Кодзі Ангел:
• Дуже економічно
• Величезний вибір зернової та крахмалосодержачеї сировини
• Мінімальні трудовитрати
• Висока спіртуозність одержуваної браги
• Ви отримуєте зерновий спирт не стикаючись з трудомістким затиранням (варінням сусла) з зерна.
• Тепер вам доступно виготовлення всіх різновидів зернових напоїв.
Спосіб застосування дріжджів Кодзі: крохмалевмісну сировину (крупа, борошно) розлучається теплою або кімнатної температури водою з розрахунку гидромодуля 1:4.
Вносяться попередньо розчинені в теплій воді дріжджі в бродильну ємність з розрахунку 7-9 грам на один кг сировини (зерна). Бродити буде від 14 до 25 днів, в залежності від температури навколишнього середовища. Перші кілька днів брагу рекомендується перемішувати один раз в день.
Написати відгук