Здивуйте своїх друзів та близьких, готуючи шашлик з кролика в домашніх умовах. І допоможе вам в цьому наш набір спецій для шашлику з кролика в винному маринаді від бренду Гарячий Папуга. Рецепт має відголосок традиції французських кухарів яки готували впольовану дичину для королівського столу.
Наш набір включає сушену цибулю, білий цукор, чорну і копчену сіль, оцтовий сумах, ягоди ялівцю, мелений чорний перець, розмарин, сушений базилік і чебрець.
Використання набору просте як ніколи. Змішайте спеції з червоним сухим вином, додайте м'ясо і дайте йому промаринуватись. Обсмажте шматочки м'яса на мангалі або грилі до бажаної готовності. Результат? Незабутній смак, який принесе вам ще більше насолоди від вашого відпочинку на природі.
Дайте собі шанс насолодитись неперевершеним шашликом з кролика в винному маринаді, приготованим за допомогою спецій від Гарячий Папуга. Смачного!
Вам знадобиться:
- цей набір спецій
- 2 кг мʼяса кролика
- 500 мл червоного сухого вина
Приготування:
Наріжте мʼясо кролика на шматки. Змішайте вміст цього набору спецій з 0,5 літрами червоного сухого вина. Помістіть м'ясо у глибоку миску і залийте маринадом. Накрийте миску плівкою та помістіть у холодильник на 2-4 години для того, щоб м'ясо увібрало смак спецій та стало більш ніжним. Нанизайте шматки м'яса на шампури. Обсмажуйте на мангалі або грилі до готовності (в середині повинен бути легкий рожевий відтінок).
Написати відгук