Рефрактометр для пива (0...32% Brix)
Призначений для визначення процентного вмісту та питомої щільності цукру в пивному суслі, до та під час бродіння. Так само, портативний рефрактометр буде корисним при вимірюванні відсоткового вмісту цукру у фруктових соках при виготовленні виноградного та плодово-ягідного вина. Рефрактометр оснащений автоматичною температурною компенсацією (Automatic Temperature Compensation), що дозволяє працювати в температурному діапазоні від 10 до 30°C без калібрування, і має дві шкали вимірювання. Перша шкала (0..32% Brix) визначає процентний вміст цукру, друга шкала SG (1.000..1.120 кг/м3 Specific Gravity) визначається питомою щільністю цукру при виробництві вина або пива.
Калібрування рефрактометра проводиться за необхідності, за допомогою калібрувального гвинта розташованого на корпусі приладу, згідно рекомендацій інструкції.
Переваги:
- алюмінієвий корпус;
- оптичний принцип роботи;
- компактна конструкція;
- регульований фокус;
- чіткий дисплей;
- м'який та гнучкий окуляр;
- просте та легке ручне калібрування;
Область застосування:
- контроль концентрації цукру в напоях та продуктах харчування;
- перевірка зрілості плодово-ягідних та визначення періоду збирання врожаю сільськогосподарських культур;
- визначення щільності та вмісту цукру у виноградному та пивному суслі;
- пивоваріння та виноробство.
Написати відгук