Білий карамельний цукор у шматочках, не калібрований
ФІЗИЧНІ ТА ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
|
Min
|
Max
|
Typical
|
Unit
|
Method
|
Усього сухих речовин
|
99
|
|
|
w%w (20°C)
|
BSCH011
|
pH
|
6.5
|
7.5
|
|
sol. 1:1
|
BSCH001
|
Колір
|
|
22
|
|
icumsa 420 nm
|
BSCH023
|
Сахароза
|
99.5
|
|
|
w%w on ds
|
BSCH036
|
МІКРОБІОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
|
Max
|
Typical
|
Unit
|
Method
|
Загальна кількість мезофілів
|
200
|
|
/10g ds 30°C
|
BSMI001
|
Дріжджі
|
10
|
|
/10g ds 25°C
|
BSMI011
|
Форма
|
10
|
|
/10g ds 25°C
|
BSMI011
|
Написати відгук