"Копчений солод". Закурений шотландським торфом під час просушування.
Надає дистиляту характерного «димного» і пряного аромату.
Параметр |
Одиниця виміру |
МІН. |
МАКС. |
Масова частка вологи |
% |
|
4.5 |
Масова частка екстракту в сухій речовині |
% |
81.0 |
|
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу |
% |
1.0 |
2.5 |
Кольоровість лабораторного сусла |
EBC(Lov.) |
|
3.5 (1.9) |
Масова частка білкових речовин у сухій речовині солоду. |
% |
|
11.7 |
Розчинний білок |
% |
3.5 |
4.4 |
Число Кольбаха |
% |
35.0 |
45.0 |
В'язкість лабораторного сусла |
cp |
|
1.6 |
Зміст бета-глюканів |
mg/l |
|
250 |
Кислотність (pH) |
|
5.6 |
6.0 |
Діастатичні властивості |
WK |
250 |
|
Фріабільність |
% |
80.0 |
|
Масова частка склоподібних зерен |
% |
|
2.5 |
PDMS |
|
|
5 |
Фільтрування |
|
В нормі |
Оцукрювання |
Хвилини |
|
15 |
Прозорість сусла |
|
Прозоре |
Калібрування (прохід через сито): - більше 2,5 мм |
% |
90.0 |
|
Калібрування (прохід через сито): - Не проходить |
% |
|
2 |
Зміст фенолів |
ppm |
5 |
10 |
Написати відгук