КЛАСИФІКАЦІЯ: Відмінний вибір для виробництва нейтральних видів алкоголю, особливо горілки на основі зернових та інших субстратів із високим вмістом амілази. Штам забезпечує рівну та надійну ферментативну кінетику, що дозволяє уникнути різкого прискорення реакції бродіння та високотемпературних піків під час фази зростання дріжджів. Ідеальний варіант для заводів без температурного контролю та при недостатній потужності систем охолодження.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯЯ: 20-32°C
ДОЗУВАННЯ: 0,3 -0,5 г на 1 л сусла
ІНСТРУКЦІЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ: Розсипте дріжджі на поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-35 °C. Об'єм рідини повинен перевищувати в 10 разів об'єм дріжджів. Залиште на 15-30 хвилин. Внесіть суспензію в бродильний танк.
УПАКОВАНІ У ВАКУУМНЕ НЕ ЗАВОДСЬКЕ ПАКУВАНННЯ!
Написати відгук