КЛАСИФІКАЦІЯ: Відмінний вибір для виробництва нейтральних видів алкоголю, особливо горілки на основі зернових і інших субстратів з високим вмістом амілази. Штам забезпечує рівну і надійну ферментативну кінетику, що дозволяє уникнути різкого прискорення реакції бродіння і високотемпературних піків під час фази зростання дріжджів. Ідеальний варіант для заводів без температурного контролю і при недостатній потужності систем охолодження.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :20-32°C
ДОЗУВАННЯ: 0,3 -0,5 г на 1 л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-35 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Потім внесіть суспензію в бродильний танк.
Упаковані в заводську фірмову упаковку!
Написати відгук