КЛАСИФІКАЦІЯ: Активні сухі дріжджі, рекомендовані для виробництва широкого спектру пива різних сортів, серед яких пиво абатського (монастирського) стилю, відоме високим вмістом алкоголю. Швидко завершується ферментація формує м'яку і збалансовану ароматику. Для збереження ароматичного профілю в кінці бродіння, ми рекомендуємо максимально швидко перервати контакт з дріжджами відразу після ферментації.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ :15-20°C
ДОЗУВАННЯ: 0,5 г на 1 л сусла
Інструкція про застосування: Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла при температурі 25-29 ° C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів та залиште на 15-30 хвилин. Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка повинна бути вище 20 ° C. Всипати дріжджі поступово таким чином, щоб вся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Упаковані в заводську фірмову упаковку
Написати відгук