Використовується для ферментації з високою щільністю. Висока толерантність до алкоголю (до 18% про). Дуже хороша стійкість до осмотичного тиску та високих температур (термостійкі дріжджі). Цей штам утворює стабільно великі популяції при ферментації з високою щільністю, дозволяючи максимізувати продуктивність дріжджових клітин за оптимального використання енергії. В основному виробляє алкоголь з нейтральним ароматичним профілем. Підходить для бродіння всіх видів сусла, затору або соків, вироблених з різних типів зернових, картоплі або інших видів крохмалевмісних субстратів, цукрової тростини, агави або розчину цукрів.
ТЕМПЕРАТУРА БРОДІННЯ: оптимальна t = 25 ° C - 35 ° C. Цей штам може проводити ферментацію при знижених температурах з повільнішою ферментативною кінетикою. При підвищених температурах дріжджі можуть ферментувати з нижчим сумарним виходом спирту, ніж нормальних температурах.
ДОЗУВАННЯ: 30 – 50 г на 100 л
Написати відгук