Тільки в інтернет магазині «Пролітех» можна купити за дуже вигідною ціною оригінальну продукцію відомого європейського виробника Castle Malting (Бельгія). Ми пропонуємо солод Chateau Pilsen, фасований у мішки по 1, 5, 25 та 50 кг. Його виготовляють за спеціальною технологією з найкращих сортів дворядного ячменю. За своїми параметрами це найсвітліший бельгійський солод. Використовуючи Шато Пільсен як базовий компонент пивної рецептури, можна отримати хмільний напій з легко пізнаваним, солодкуватим ароматом.
⠀
Особливості продукції
Солод Chateau Pilsen, завдяки своїм якостям, чудово підходить для домашнього пивоваріння. Його можна однаково успішно використовувати як для настійного (інфузійного), так і для відварювального (декокціонного) методу затирання. Основні характеристики:
- Колір - 2,5-3,5 EBC.
- Ферментна активність (частка засипу) – до 100,0%.
- Екстрактивність (мінімальна) – 81,0%.
- Вміст білка у сухій речовині – 11,5%.
⠀
Дану продукцію бельгійської фірми Castle Malting успішно використовують не тільки для пива, але й для виготовлення віскі, алкогольних напоїв.
⠀
Замовити ячмінний солод Шато Пільсен у нашому магазині можна в будь-якій кількості, мінімальне замовлення – пакет, вагою 1,0 кг. Доставка по всій території України виконується надійним вантажоперевізником «Нова Пошта».
⠀
Використання
До 100% у загальному засипу.
⠀
Параметр |
Одиниця виміру |
МІН. |
МАКС. |
Масова частка вологи |
% |
|
4.5 |
Масова частка екстракту в сухій речовині |
% |
81.0 |
|
Різниця масових часток екстрактів у сухій речовині солоду тонкого та грубого помелу |
% |
1.5 |
2.5 |
Кольоровість лабораторного сусла |
EBC(Lov.) |
|
3.5 (1.9) |
Колір сусла після кип'ятіння |
EBC(Lov.) |
4(2.1) |
6 (2.8) |
Масова частка білкових речовин у сухій речовині солоду. |
% |
|
11.5 |
Розчинний білок |
% |
3.5 |
4.4 |
Число Кольбаха |
% |
35.0 |
45.0 |
Число Хартонга 45° |
% |
34.0 |
43.0 |
В'язкість лабораторного сусла |
cp |
|
1.6 |
Зміст бета-глюканів |
mg/l |
|
250 |
Кислотність (pH) |
|
5.6 |
6.0 |
Діастатичні властивості |
WK |
250 |
|
Фріабільність |
% |
81.0 |
|
Масова частка склоподібних зерен |
% |
|
2.5 |
PDMS |
|
|
5.0 |
NDMA |
ppb |
|
2.5 |
Фільтрування |
|
В нормі |
Оцукрювання |
Хвилини |
|
15 |
Прозорість сусла |
|
Прозоре |
Каліброваку (прохід через сито): - більше 2,5 мм |
% |
90.0 |
|
Калібровака (прохід через сито): - Не проходить |
% |
|
2.0 |
Написати відгук