Виробник — Великобританія
Опис
Спеціальний штам дріжджів для фруктових заквасок Fruit Turbo Yeast, були розроблені як професійні дріжджи для дистиляції і призначені для приготування дистилят із фруктової та плодово-ягідної сировини. За допомогою цих дріжджів вийде дистилят із чудовими органолептичними властивостями, смаком і запахом вихідної сировини. Дріжджі Fruit Turbo вирізняються швидким і чистим процесом бродіння, мінімальним утворенням сухих олій, низьким утворенням піни, високою толерантністю до дистиляту (до 18%). Крім цього, під час ферментації ці дріжджі виробляють чималу кількість фруктових ефірів, які надалі розкриються у вашому майбутньому напої, покращать смак і аромат. Fruit містять усі макро- та мікроорганізми, щоб отримати продукт із фруктів і ягід ідеальної якості.
Цей штам використовується не тільки під час збивання будь-яких фруктів і ягід, але й стандартної цукрової розчинки. Водночас напої з цукрової сировини, під час використання фруктових дріжджів, матимуть найкращий аромат і смакові якості.
Цей штам також стійкий до складних умов ферментації, має високу стійкість до CO2, виробляє низький об'єм летких кислот і має низький утворення піни. До складу суміші входять спеціальний штам дріжджів верхового бродіння, вітаміни, мінеральні речовини, а також ферменти, що розщеплюють пектин у плодах. Ферменти збільшують відділення соку, фрукти краще віддають свій аромат, а готова закваска стає прозорішою й набуває яскравого кольору.
Процес ферментації протікає швидко — упродовж 4-6 днів. Для досягнення найкращих результатів підтримуйте постійну температуру.
Турбо дріжджі Fruit здатні перебродити до 25-30 літрів ягідного або фруктового сусла. Кінцеве утримання градуса, безпосередньо залежить від використовуваної сировини, кількості глюкози, температурного режиму, але максимальне значення 18 градусів міцності.
Склад
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни, пектоензими.
Інструкція із застосування
Налийте в ферментер до 25 літрів фруктового затору або соку з температурою 25-30 °C. Дріжджі не вимагають попередньої регідрації, тому просто всипте вміст пакетика в сусло та ретельно перемішайте. Залиште бродити за температури від 20 до 28 °C на 4-6 днів. Ідеальна температура бродіння — 25 °C. Максимально допустима 35 °C.
Написати відгук